Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας “Υγιεινής διατροφής”, οι εκπαιδευτικοί των τάξεων Α’ Δημοτικού κα. Παπανικολάου Βασιλική και Ε’ Δημοτικού κα. Μπαρδέλη Αθανασία και κα. Δρούγκα Ζωή, υλοποιήσαν βιωματικές δραστηριότητες προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν τις ομάδες των τροφών, καθώς και τη διατροφική αξία και τις επιπτώσεις στην υγεία των προϊόντων που καταναλώνουμε, ώστε να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Οργάνωσαν ένα υγιεινό πρωινό στο σχολείο, όπου οι μαθητές μαθήτριες έφαγαν όλοι μαζί, μοιράστηκαν το φαγητό τους και πήραν ιδέες για τον τρόπο που μπορούν να οργανώσουν το πρωινό τους και να κατανοήσουν την σημαντικότητα του για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δράση.









